Πόσο σημαντικό είναι το SEO στην κατασκευή ιστοσελίδων;

Πως να φτιάξετε ένα ολοκληρωμένο web site ή ηλεκτρονικό κατάστημα που να έχει SEO, το κατάλληλο Web Design και να είναι απόλυτα λειτουργικό.

Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησηςή SEO (από το αγγλικό search engine optimization), περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες και επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή αποτελεσμάτων χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Σήμερα πάρα πολλά γραφεία ή εταιρείες SEO, έχουν παραμορφώσει την έννοια της βελτιστοποίησης ιστοσελίδων και την έχουν μπερδέψει με την έννοια της Προώθησης Ιστοσελίδων , υποβαθμίζοντας το ρόλο της σαν να πρόκειται για μια απλή διαφήμιση που ο κάθε διαφημιστής μπορεί να εκτελέσει για ένα ευτελές ποσό.

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το WebDimension φυσικά μην διστάσετε να εκμεταλευτείτε την Δωρεάν Συμβουλευτική επίσκεψη στον χώρο εργασίας.