Γιατί η ιστοσελίδα είναι αναγκαία για μια επιχείρηση;

                             Έχοντας μια σύγχρονη ιστοσελίδα,
                                   αυξάνεται η αξιοπιστία και
                                    η εικόνα της εταιρείας σας

                 8 στους 10 το χρησιμοποιούν για
                εύρεση προϊόντων ή υπηρεσιών.
                       Εάν δεν έχετε ιστοσελίδα;
                           Πως θα σας βρουν;
 
          70% των Ελλήνων έχουν πρόσβαση
                            στο διαδίκτυο
                1 στους 3 Έλληνες δηλώνει ότι
                  χρησιμοποίει το διαδίκτυο για
                         ηλεκτρονικές αγορές

                        

Ένα  e-shop έχει αποτέλεσμα την
αύξηση του πελατολόγιου σας
                
        Το διαδίκτυο καταργεί τους
         γεωγραφικούς περιορισμούς

 

 
Είμαστε στο 2016 και εσύ δεν έχεις
              ακόμη ιστοσελίδα;

                       

Στην WebDimension την για κατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε το Drupal ένα από τα πιο δυνατά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, που όμως δεν είναι συχνά χρησιμοποιούμενο και ο λόγος είναι κυρίως η δυσκολία διαχείρισης του. Το συτσημα αυτό το είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε προγραμματιστές.

 Το Drupal έχει λάβει επαίνους από τους διαχειριστές ιστοσελίδων, σχεδιαστές και προγραμματιστές για τον αρθρωτό σχεδιασμό του, που παρέχει το βασικό του στρώμα, ή «πυρήνα», να παρέχει τα βασικά χαρακτηριστικά του Drupal στην προεπιλεγμένη εγκατάστασή του. Πρόσθετα χαρακτηριστικά λειτουργικότητας και παρουσίασης μπορούν να επεκταθούν στον πυρήνα με την πρόσθεση προσαρτώμενων μονάδων και θεματικών παραλλαγών. Οι μονάδες του Drupal χρησιμοποιούνται για να «υπερβούν» τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά του πυρήνα, επεκτείνοντας έτσι ή και αντικαθιστώντας την εξ' ορισμού συμπεριφορά του Drupal, χωρίς την επέμβαση στον αυτούσιο κώδικα των αρχείων του πυρήνα του Drupal. Η δυνατότητα αυτή της τροποποίησης της λειτουργικότητας του πυρήνα έχει επίπτωση στην προσαρμοστικότητα του Drupal καθώς και στην ασφάλειά του, ειδικότερα σε θέματα ασφαλείας, όπως η έγχυση εντολών SQL (SQL injection). Προσαρμοσμένες θεματικές παραλλαγές, που μπορούν να προστεθούν χωρίς να επηρεάζουν τον πυρήνα του Drupal, χρησιμοποιούν προτυποποιημένες μορφές που μπορούν να δημιουργηθούν από μηχανές σχεδίασης θεματικών παραλλαγών τρίτων.

Συνοπτικά χαρακτηριστικά Drupal

  • Η ιστοσελίδες φορτώνουν γρήγορα. Με module που κασάρουν τις πληροφορίες της ιστοσελίδας και δεν χρειάζεται η εξολοκλήρου φόρτωση του περιεχομένου.
  • Απεριόριστες δυνατότητες επεκτασιμότητας
  • Καλογραμμένος κώδικας με αποτέλεσμα πιο εύκολα καλά αποτελέσματα κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης, η διαφορά είναι τόσο μεγάλη σαν το Google πράγματι αγαπάει το Drupal".
  •  Ασφάλεια

Μάθε περισσότερα για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και το Drupal: ΕΔΩ