Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας, πως διαμορφώνεται

Η κατασκευή ενός ιστότοπου, είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα από πολλούς. Κάποιοί υποστηρίζουν ότι το να στήσεις μια ιστοσελίδα είναι απλή υπόθεσή και ο χρόνος που απαιτείται είναι δουλειά λίγων εβδομάδων. Έτσι η τιμή κατασκευής ιστοσελίδας δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 500 ευρώ.

Η απάντηση σε αυτό δεν είναι και τόσο απλή. Όταν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να ορίσει ένα standard κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδων είναι βέβαιο πως κάνει λάθος και δεν είναι γνώστης του αντικείμενού.

Τα πάντα είναι σχετικά και αυτό γιατί έχει σημασία εάν θες να φτιάξεις ένα site για προβολή της εταιρίας σου, ένα θέλεις να κάνεις κρατήσεις μέσω αυτού, εάν σε ενδιαφέρει να έχει ειδησεογραφικό χαρακτήρα, εάν είναι e-shop και άλλες δεκάδες κατηγορίες διαφορετικών τύπων site. Αυτό είναι μόνο η αρχή της διαφοροποίησης για την δουλειά και κατά συνέπεια του κόστους που απαιτείται.

Alt

Ποια είναι η αξία μιας ιστοσελίδας

Πριν προχωρήσουμε στην απάντηση της ερώτησης ποιο είναι το κόστος ιστοσελίδας είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι μια ιστοσελίδα είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό διαδικτυακό εταιρικό προφίλ. Πιο πολύ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα «διαδικτυακό υποκατάστημα» της εταιρείας σας.

Όπως ένα υποκατάστημα έχει την δυνατότητα να αυξήσει την αναγνωσιμότητα του brand σας και φυσικά τις πωλήσεις σας.

Όμως κάθε υποκατάστημα εάν δεν στηθεί κατάλληλα, η ενέργεια αυτή δεν θα έχει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απαιτείται να αφιερώσετε χρόνο, χρήμα και θα χρειαστεί και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Φυσικά όσο τέλεια και εάν στηθεί ένα νέο υποκατάστημα εάν το προϊόν η υπηρεσία σας έχει προβλήματα πάλι δεν θα μπορέσει να επωφεληθεί ουσιαστικά από μια τέτοια επένδυση.

Ποια είναι η τιμή για την κατασκευή μια ιστοσελίδας, επομένως δεν είναι μια τόσο απλή ερώτηση.

Alt

Είναι σημαντικό να καθορίσετε τι επιδιώκετε να κερδίσετε από την επένδυση αυτή και να προσδιορίσετε πλήρως τι θέλετε  να δώσετε μέσα από το site στους πελάτες σας.

Απαραίτητο επομένως είναι να απαντηθούν οι παρακάτω ερωτήσεις:

Επομένως η κατασκευή και το κόστος ιστοσελίδας δεν είναι απλή υπόθεση, είναι μια σημαντική επένδυση για μια επιχείρηση και όπως κάθε επένδυση ένα δεν σχεδιαστεί σωστά δεν θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κατασκευή ιστοσελίδας με την WebDimension

Το διαδίκτυο είναι ένας νέος κόσμος, που η επιχειρηματικότητα έχει αρχίσει εδώ και καιρό τα βήματα της και επεκτείνεται συνεχώς με ραγδαίους ρυθμούς και αυτό γιατί δίνει αμέτρητες ευκαιρίες κέρδους.Η κατασκευή ενός καλοσχεδιασμένου με όμορφο και φιλικό προς τον χρήστη design είναι μόνο η αρχή.

Αναμφίβολα για να μπορέσετε να «κτίσετε» πάνω σε αυτό, να προσελκύσετε πελάτες, να κάνετε bradding awareness είναι σημαντικό ο ιστότοπος σας να είναι κατασκευασμένος με τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών και οι συνεργάτες σας να είναι αξιόπιστοι και πάντα δίπλα σας.

Για εμάς οι τρεις αυτοί τελευταίοι παράγοντες είναι καταλυτικοί για την επιτυχία ή μη ενός τέτοιου εγχειρήματος. Στην Webdimension αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό κάθε επιχείρηση ανεξάρτητα το μέγεθος ή το budget του εκάστοτε έργου. Όλες οι επιχειρήσεις, ακόμη και οι μικρές ή πολύ μικρές είναι απαραίτητο να αποκτήσουν μια δυνατή διαδικτυακή παρουσία, αναγνωρίζουμε όμως πως αρκετά στελέχη αυτών δεν είναι ακόμα εξοικειωμένα με όλα τα μέσα προώθησης και προβολής που προσφέρει το internet.

Στην Webdimension ενημερώνουμε κάθε συνεργάτη μας για το πώς θα διαχειριζόμαστε τα διαθέσιμα digital εργαλεία έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο και τον πιο οικονομικό τρόπο τους στόχους της εκάστοτε επιχείρησης.